Congresul Național al Societății Române de Endocrinologie, evenimentul de tradiție al endocrinologiei românești, vă așteaptă în acest an, în format EXCLUSIV ONLINE!

Trei zile de sesiuni științifice LIVE dedicate noutăților clinice în relație cu managementul afecțiunilor endocrine, inclusiv în contextul impactului generat de pandemia de COVID-19, respectiv cercetării științifice în domeniu.

Cea de-a 28-a Ediție a Congresului Național al Societății Române de Endocrinologie va fi găzduită pe platforma www.Sanatatea.ONLINE/learning, în perioada 08-10 octombrie 2020.
Participarea la eveniment este GRATUITĂ!

Societatea Română de Endocrinologie va susține în totalitate costurile participării pentru toți medicii implicați în îngrijirea pacienților cu boli endocrine și afecțiuni conexe, care doresc să participe la ediția 2020 a Congresului SRE.

Înscrieți-vă acum și rezervați-vă locul dumneavoastră la cel mai important eveniment științific din endocrinologia românească!

ÎNSCRIERE: https://sanatatea.online/congres-endocrinologie-2020/#formular

Conținutul prezentat va putea fi accesat atât LIVE video, cât și înregistrat. Fiecare participant își poate realiza o agendă proprie și își poate seta alerte cu sesiunile de interes.
 SESIUNI ȘTIINȚIFICE
 SESIUNI COMUNE CU SPECIALITĂȚI CONEXE
 SIMPOZIOANE INVITATE
 SESIUNI de Q&A, realizate prin live CHAT

Puteți găsi detalii suplimentare aici: https://sanatatea.online/congres-endocrinologie-2020/

Vă așteptăm cu drag să ne revedem, online!
Societatea Română de Endocrinologie