CONGRESUL NAȚIONAL AL SOCIETĂȚII ROMÂNE DE ENDOCRINOLOGIE

19-22 iunie 2022
București, Hotel Crowne Plaza

Stimați colegi endocrinologi, Societatea Română de Endocrinologie are onoarea de a vă invita la Congres Național eveniment ce anul acesta a ajuns la ediția cu numărul 30.
Va așteptăm să vă înscrieți și să participați în format fizic în perioada 19-22 iunie (duminică-miercuri) pentru o reîntâlnire științifică „face-to-face” după doi ani de manifestări on-line.

4 zile de sesiuni științifice dedicate noutăților clinice în relația cu managementul afecțiunilor endocrine, respectiv cercetării științifice în domeniu și prezentări de cazuri

Al 30-lea Congres Național – Un congres eveniment!

La manifestare vor participa importanți speakeri internaționali și români, cu sesiuni științifice în premieră, sesiuni dedicate tinerilor medici, sesiuni „meet the expert”și sesiuni comune cu societăți științifice conexe.

Pentru înscrieri și informații accesați următorul link: https://www.sre.ro/2022-06-19-congres-sre/

Al 30-lea Congres Național al Societății Române de Endocrinologie vă așteaptă la București, Hotel Crowne Plaza în perioada 19-22 iunie 2022!


Congresul se adresează exclusiv profesioniștilor în domeniul medical.


Programul congresului este trimis pentru creditare EMC.

Toate detaliile aferente manifestări le găsiți aici: https://www.sre.ro/2022-06-19-congres-sre/

Vă aștept ca împreună să scriem pagina de istorie cu numărul 30 a Congresului nostru, a celei mai importante manifestări științifice anuale a Societății Române de Endocrinologie!


Prof. Univ. Dr. Cătălina Poiană
Coordonator științific congres

Organizator științific: Societatea Română de Endocrinologie
Management eveniment: Sănătatea Press Group