2023 Congresul National de Endocrinologie – trimitere rezumate

Al XXXI-lea Congres Național de Endocrinologie va cuprinde mai multe sesiuni de comunicări orale și prezentări postere.

Pentru a participa cu lucrări la aceste sesiuni vă rugăm să ne trimiteți rezumatul cercetărilor dumneavoastră originale utilizând formularul de mai jos. Vă rugăm să încadrați lucrarea dvs într-una din următoarele categorii: “Hipofiza”, “Tiroida”, “Paratiroide si metabolism osos”, “Suprarenala”, “Gonade”, “Obezitate si diabet zaharat” sau “Altele”.

Puteți opta pentru comunicare orală, prezentare poster sau pentru oricare dintre ele (alegerea va fi facută de comitetul științific).

Titlul lucrării trebuie să conțină maxim 100 caractere. Rezumatul va fi alcătuit după schema “Introducere”, “Metode”, “Rezultate” și “Concluzii” și va conține maxim 250 cuvinte.

Termenul de trimitere a rezumatelor este 05.06.2023. Acestea vor fi evaluate de un comitet științific și veți primi un răspuns final privind acceptarea lucrării precum și modalitatea de prezentare până la data de 31.05.2023.

În cadrul ediției 31 a Congresului Național de Endocrinologie, Societatea Română de Endocrinologie va organiza Sesiunea de Postere în format DIGITAL.

Astfel, pentru cei care vor prezenta lucrări tip poster, vă rugăm să aveți în vedere următoarele caracteristici în realizarea lucrării:

  • Format postere 1080 x 1920 px
  • Format portret
  • Tip fișier (Extensie): .jpg

În limba engleză
Posterele trebuie trimise la adresa posters@sanatateapress.ro