Societatea Romana de Endocrinologie organizeaza in perioada 25 – 26 ianuarie 2019 cea de a III-a editie a Cursului de Ecografie Endocrina Cervicala si Procesuri Asistate Ecografic (Advanced Course on Endocrine Neck Ultrasound and Ultrasound-Assisted Procedures). Cursul se adreseaza medicilor endocrinologi si radiologi care doresc sa se specializeze in ecografia tiroidiana si paratiroidiana si in proceduri, diagnostice sau terapeutice, asistate ecografic.

Ca si la editiile anterioare, cursul va cuprinde o parte teoretica sustinuta de lectori straini si romani, precum si o importanta parte practica. In partea practica a cursului participantii vor avea posiblitatea de a exersa punctia tiroidiana cu ac subtire ghidata ecografic pe modele special concepute. La finalul cursului participantii vor putea observa indeaproape efectuarea de punctii tiroidiene cu ac subtire de catre lectori pe pacienti reali.

Pentru informatii suplimentare si inscrieri va rugam accesati pagina principala a cursului: https://www.sre.ro/2019-01-25-curs-ecografie/