Evenimente organizat cu sprijinul SANDOZ

Grupul de lucru de Endocrinologie Pediatrică al Societății Române de Endocrinologie, organizează în perioada 12-14 mai 2022, la Hotel Ursina din Sovata, județul Mureș, ATELIERUL DE ENDOCRINOLOGIE PEDIATRICĂ, ediția cu numărul IV.

Manifestarea aflată deja în tradiția SRE reunește specialiști în domeniu din țara, membrii SRE – Prof. dr Catalina Poiana, Prof. dr Cristina Preda, Prof. dr Ionela Pașcanu, Conf. dr Carmen Barbu, Conf. Dr. Christina Ungureanu, Dr Iuliana Gherlan Conf. Dr. Raluca Pop, Conf. Dr. Corina Paul, Conf. Dr. Ana Valea. Printre temele abordate se numără: Pubertatea precoce in era Covid, Tireotoxicoza la copil, Amenoreea primara, Hipercalcemiile la copil, Leziunea infiltrativa de tija la copii si adolescenti, Statura inalta la copii si metabolismul osos,  Boala Cushing la copii si adolescent, Hipotiroidismul subclinic la copil sau Obezitatea si sindromul metabolic.

Ne dorim o manifestare extrem de interactivă și de aceea toți participanții sunt invitați să pregătească un caz propriu/o problemă, din domeniul endocrinologiei pediatrice.

Numărul de locuri este limitat la 30 de participanți (medici rezidenti de anul IV sau V, medici specialiști sau primari Endocrinologie, Pediatrie sau Diabet/Boli de Nutriție și Metabolism, care NU au mai participat la edițiile anterioare). Înscrierea se poate face online, urmând linkul Atelierul de Endocrinologie Pediatrica 2022.

Cazarea și mesele pe perioada manifestarii sunt suportate de organizatori.

Date de contact
Prof Dr Pașcanu Ionela
Email: iopascanu@gmail.com
Conf. Dr. Raluca Pop – secretar manifestare
Email: raluca.pop@umfst.ro