Trimitere rezumate

Al XXX-lea Congres National de Endocrinologie va cuprinde mai multe sesiuni de comunicari orale si prezentari postere.

Pentru a participa cu lucrari la aceste sesiuni va rugam sa ne trimiteti rezumatul cercetarilor dumneavoastra originale utilizand formularul de mai jos. Va rugam sa incadrati lucrarea dvs intr-una din urmatoarele categorii: “Hipofiza”, “Tiroida”, “Paratiroide si metabolism osos”, “Suprarenala”, “Gonade”, “Obezitate si diabet zaharat” sau “Altele”. Puteti opta pentru comunicare orala, prezentare poster sau pentru oricare dintre ele (alegerea va fi facuta de comitetul stiintific).

Titlul lucrarii trebuie sa contina maxim 100 caractere. Rezumatul va fi alcatuit dupa schema “Introducere”, “Metode”, “Rezultate” si “Concluzii” si va contine maxim 250 cuvinte.

Termenul de trimitere a rezumatelor este 15.05.2022. Acestea vor fi evaluate de un comitet stiintific si veti primi un raspuns final privind acceptarea lucrarii precum si modalitatea de prezentare pana la data de 31.05.2022.

Toate lucarile trimise pentru a fi sustinute in cadrul Congresului National de Endocrinologie 2022 au fost acceptate. Lucrarile care vor fi sustinute oral pot fi gasite in Programul Congresului. Toate celelalte lucrari vor fi prezentate sub forma de poster.

În cadrul ediției 30 a Congresului Național de Endocrinologie, Societatea Română de Endocrinologie va organiza sesiunea de postere în format DIGITAL.

Astfel, pentru cei care vor prezenta lucrări tip poster, vă rugăm să aveți în vedere următoarele caracteristici în realizarea lucrării:

  • Format postere 1080 x 1920 px
  • Format portret
  • Tip fisier (Extensie): .jpg
  • In limba engleza

 

Posterele trebuie trimise la adresa posters@sanatateapress.ro