Trimitere rezumate

Congresul SRE a fost anulat!

 

Al XXVIII-lea Congres National de Endocrinologie va cuprinde mai multe sesiuni de comunicari orale si prezentari postere.

Pentru a participa cu lucrari la aceste sesiuni va rugam sa ne trimiteti rezumatul cercetarilor dumneavoastra originale atat in limba romana (cu diacritice) cat si in limba engleza utilizand formularul de mai jos si respectand urmatoarele cerinte

  • Titlul rezumatului: este limitat la 100 de caractere si trebuie scris cu litere mari (majuscule).
  • Numele autorilor: vor fi trecute in ordinea Prenume Nume, fara titluri academice sau profesionale. Numele autorului care va prezenta lucrarea trebuie OBLIGATORIU subliniat. Este necesara precizarea afilierii tuturor autorilor
  • Textul va fi alcatuit dupa schema: “Obiective”, “Metode”, “Rezultate” si “Concluzii” si nu va contine tabele sau grafice; rezumatul (cu exceptia titlului, autorilor si afilierilor) va contine maxim 250 cuvinte.
  • Model rezumat: puteti descarca de aici un Model de redactare a rezumatului

Tematica: Va rugam sa incadrati lucrarea dvs intr-una din urmatoarele categorii: “Hipofiza”, “Tiroida”, “Paratiroide si metabolism osos”, “Suprarenala”, “Gonade”, “Obezitate si diabet zaharat” sau “Altele”. Puteti opta pentru comunicare orala, prezentare poster sau pentru oricare dintre ele (alegerea va fi facuta de comitetul stiintific). Nu se admit modificari ale rezumatelor dupa trimiterea acestora.

Termenul de trimitere a rezumatelor este 15.04.2020. Acestea vor fi evaluate de un comitet stiintific si veti primi un raspuns final privind acceptarea lucrarii precum si modalitatea de prezentare pana la data de 01.05.2020.