Trimitere rezumate

Al XXVII-lea Congres National de Endocrinologie va cuprinde mai multe sesiuni de comunicari orale si prezentari postere.

Pentru a participa cu lucrari la aceste sesiuni va rugam sa ne trimiteti rezumatul cercetarilor dumneavoastra originale utilizand formularul de mai jos. Va rugam sa incadrati lucrarea dvs intr-una din urmatoarele categorii: “Hipofiza”, “Tiroida”, “Paratiroide si metabolism osos”, “Suprarenala”, “Gonade”, “Obezitate si diabet zaharat” sau “Altele”. Puteti opta pentru comunicare orala, prezentare poster sau pentru oricare dintre ele (alegerea va fi facuta de comitetul stiintific).

Titlul lucrarii trebuie sa contina maxim 100 caractere. Rezumatul va fi alcatuit dupa schema “Introducere”, “Metode”, “Rezultate” si “Concluzii” si va contine maxim 250 cuvinte.

Termenul de trimitere a rezumatelor este 01.05.2019. Acestea vor fi evaluate de un comitet stiintific si veti primi un raspuns final privind acceptarea lucrarii precum si modalitatea de prezentare pana la data de 15.05.2019.

Termenul pentru transmiterea rezumatelor s-a incheiat. Multumim celor care au trimis lucrari.