Dragi colegi,

Societatea Europeana de Endocrinologie (ESE) a demarat, impreuna cu societatile nationale afiliate printre care si Societatea Romana de Endocrinologie, proiectul “Cartografierea Endocrinologie in Europa” prin care doreste sa protejeze viitorul acestei specialitati medicale si a profesionistilor din domeniu. In cursul acestui proiect se vor culege date si opinii de la cat mai multi endocrinologi europeni cu ajutorul carora ESE va elabora strategii necesare la nivel politic european.

Succesul proiectului depinde de obtinerea unui numar cat mai mare de raspunsuri la sondaj. Societatea Romana de Endocrinologie va indeamna sa raspundeti la chestionar pentru ca impreuna cu ESE sa asiguram continuitatea endocrinologiei in Europa.

Chestionarul nu se adreseaza doar membrilor ESE ci oricarui endocrinolog european. Completarea dureaza aproximativ 20-25 de minute. Termenul limita pentru completare este 30 noiembrie 2018.

Chestionarul este diponibil aici: https://www.surveymonkey.co.uk/r/RYLQKMT

Pentru detalii suplimentare puteti consulta website-ul ESE: https://www.ese-hormones.org/research/mapping-endocrinology-in-europe/

Va multumim pentru implicare

Conducerea SRE