Grupul de lucru de Endocrinologie Pediatrică al Societății Române de Endocrinologie, organizează în perioada 10-13 iulie 2019, la Rucăr, Jud. Argeș, ATELIERUL DE ENDOCRINOLOGIE PEDIATRICĂ, ediția cu numărul III.

Manifestarea va fi creditată cu puncte EMC și reunește specialiști în domeniu din țara, membrii SRE – Prof dr Catalina Poiana, Prof dr Carmen Georgescu, Prof dr Ionela Pașcanu, Conf. Dr. Cristina Preda, Conf. dr Carmen Barbu, Dr Iuliana Gherlan, Dr. Victoria Creț, Dr, Christina Ungureanu, Dr. Raluca Pop. Printre temele abordate se numără: Craniofaringimul: managementul pre- si post operator; Rolul ultrasonografiei in patologia endocrina pediatrica, Ghid practic de management si evaluare în obezitatea pediatrică, Criptohidismul, Patologia tiroidiana nodulara in endocrinologia pediatrica, Hipoglicemiile etc.

Ne dorim o manifestare extrem de interactivă și de aceea toți participanții sunt invitați să pregătească un caz propriu/o problemă, din domeniul endocrinologiei pediatrice. În final vom selecta 20 de cazuri care vor fi prezentate și discutate în plen.

Numărul de locuri este limitat la 34 de participanți (medici specialiști sau primari Endocrinologie, Pediatrie sau Diabet/Boli de Nutriție și Metabolism, care NU au mai participat la edițiile anterioare). Înscrierea se poate face online, urmând linkul: https://forms.gle/CFoYWQJ1djPvDRFz7

Cazarea și mesele pe perioada manifestarii sunt suportate de organizatori. Manifestarea este organizată cu sprijinul Sandoz Romania.

Date de contact

Prof Dr Pașcanu Ionela; Email: iopascanu@gmail.com

Șef de lucrări Raluca Pop – secretar manifestare; Email: raluca.pop@umfst.ro Telefon:0744326976 (zilnic, dupa ora 12.00)